جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است

فواد حسین:ایران و عراق برای برگزاری جلسات مستمر درباره گرد و غبار توافق کردند

به گفته وزیر خارجه عراق با مسئولان ایرانی درباره مسائل اقلیمی، برخواستن گرد و غبار و بیابان زایی جلساتی مستمر برگزار می کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر فواد حسین امروز یکشنبه از توافق برای برگزاری نشست‌های مستمر در خصوص وقوع گرد و غبار، بیابان زایی و رودخانه‌های مشترک با ایران خبر داد، در حالی که «علی سلاجقه» معاون رئیس جمهور ایران تایید کرد که وزیر نیروی ایران برای بررسی موضوع افزایش ریزگرد‌ها به عراق سفر خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری واع وزیر امور خارجه فؤاد حسین در این کنفرانس خبری گفت: در خصوص تغییرات آب‌وهوایی، خشکسالی و بیابان زایی با ایران گفتگو کردیم. هیئت‌های عراقی و ایرانی در بغداد در خصوص مقابله با چالش‌های پدیده آب و هوا رایزنی کردند. همچنین پرونده آب و مدیریت آن بین عراق و ایران را مورد بررسی قرار دادیم. تغییرات آب و هوایی مختص یک کشور نیست بلکه فرامرزی است.

وی افزود: دیدار‌های و نشست‌های متقابلی بین دو کشور برای بحث در مورد پرونده آب و رود‌های مشترک انجام خواهد شد.

در مقابل رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران نیز گفت: با طرف عراقی در خصوص پرونده‌های مختلف گفتگو کردیم. نشست امروز، آغاز خوبی برای همکاری در خصوص پرونده طوفان‌های گرد و غبار است. عراق و ایران در خصوص تثبیت تپه‌های ماسه‌ای تجربه دارند.

او در ادامه اعلام کرد که وزیر انرژی ایران برای بررسی موضوع افزایش ریزگرد‌ها و گردوغبار به عراق سفر خواهد کرد.

به نوشته پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست ایران، این سفر با هدف تبادل نظر و همفکری با مقامات عراقی در راستای همکاری جمعی منطقه‌ای برای مقابله با گرد و غبار، بازدید میدانی از کانون‌های ریزگرد و بررسی راهکارهای موثر و فوری به منظور کاهش اثرات این پدیده، انجام شده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر